Over en voor peuters

Home » Disclaimer

Disclaimer

1. Inhoud

De auteur behoudt zich het recht niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of de kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid claims met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie, met inbegrip van elke vorm van informatie die onvolledig of onjuist is, zal derhalve worden afgewezen.

Alle aanbiedingen zijn niet-bindend en zonder verplichting. Delen van de pagina’s of de complete publicatie met inbegrip van alle aanbiedingen en informatie kunnen worden uitgebreid, veranderd of gedeeltelijk of volledig worden geschrapt door de auteur zonder afzonderlijke aankondiging.

2. Verwijzingen en links

De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte of verwijzingen naar van zijn pagina’s – tenzij hij volledige kennis heeft van de illegale inhoud en in staat is de bezoekers van zijn site te beschermen tegen het bekijken van de pagina’s. Als er schade ontstaat door het gebruik van informatie die daar wordt gepresenteerd, is alleen de auteur van die respectieve pagina’s aansprakelijk, niet degene die gelinkt is naar deze pagina’s. Verder is de auteur niet aansprakelijk voor eventuele posten of berichten die gepubliceerd zijn door gebruikers van discussie forums, gastenboeken of mailinglijsten op zijn pagina.

3. Copyright

De auteur heeft niet de bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor de publicatie of, indien niet mogelijk, het geven van auteursrecht van het respectieve object. Het copyright voor materiaal gemaakt door de auteur is gereserveerd. Verveelvoudiging of gebruik van objecten zoals afbeeldingen, diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

4. Privacy policy

Indien de mogelijkheid voor het invoeren van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen) wordt gegeven, is het opgeven van deze data op vrijwillige basis. Het gebruik en de betaling van alle aangeboden diensten zijn toegestaan – indien en voor zover technisch mogelijk en redelijk – zonder specificatie van enige persoonsgegevens of onder specificatie van anonieme gegevens of een alias. Het gebruik van gepubliceerde post adressen, telefoon- en faxnummers en e-mailadressen voor marketing doeleinden is verboden, overtreders die ongevraagd spamberichten versturen zullen worden gestraft.

5. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer dient te worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie waarvandaan u verwezen bent. Indien secties of individuele termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, zullen de inhoud of de geldigheid van de andere onderdelen onaangetast zijn door dit feit.

Disclaimer wijzigingen

We behouden ons het recht om deze disclaimer op elk moment te wijzigen.

You must be logged in to post a comment.